Sean Alcorn
Downloads: 0
Posts: 5
Smile Score: +3
About Me
I am a Free member
Gender: Male


Visit Stats
Last Visit: 1 years ago
Member Since: 24 Apr 2007
Profile Views: 713

Sean Alcorn's Posts
Average Rating from Sean:
(1)

sort: smiles | time
burypromote
+3

Sdalcorn reviewed on 26 Jan 2011
Yeah, I have had enough with this software. I have tried to support it, but EVERY time I go to list on eBay, I get ridiculous errors from eBay.

They NEVER answer emails. I've just gone to list some items for my son. The program opens with a menu only and I can not see ANY of my previous auction templates or ANYTHING! I've tried running the App dozens of times and tried rebooting 4 times.

It's now 100% useless to me and I have NEVER got value from it!
[Version 6.0.8]



burypromote
Sdalcorn commented on 09 Oct 2010
Does this product actually do ANYTHING?

I purchased a GARMIN because I THOUGHT it had Mac support. They don't even have TELEPHONE support. You could die of natural causes waiting for them to answer the phone in Australia! :(

Truly disappointed by an otherwise EXCELLENT product.
[Version 2.1]



burypromote
sdalcorn commented on 07 Jan 2009
Doesn't work.

First, it creates a folder in Applications called EZUpload with the wrong permissions. You need to edit the CONFIG File, but you will have to change the permissions of the folder first.

Then uploading a file shows a status bar, but nothing happens. Tried all combinations of the upload folder syntax, but no go. Manually created ~/upload/dir but nothing arrives in the folder. No error message to try to resolve.

Such a shame, as something like this would be very useful.

Tried on Leaopard 10.5.6
[Version 1.0]



burypromote
sdalcorn commented on 17 Apr 2007
I downlaoded and tried out this product using my own 'personal' account and it appeared to work fine. I uploaded 2 or 3 auctions without problem.

The product is *supposed* to work with multiple eBay accounts. I then tried to upload an auction using my 'business' account and it failed. I've tried it literally hundreds of times. It will verify the item with eBay, it will then upload the image(s) and then try to upload the auction and it just stops there. You would think that everything has loaded fine. But if you look at the auction it has a little red triangle next to it and the auction has not been uploaded.

There is no error message, no explanation, no log, no way of finding out WHAT is preventing this auction from uploading. I can go to eBay and list an auction manually on that account.

After 5 days of CONSTANTLY emailing the developer and had no reply whatsoever, I have decided to place this post.

Caveat Emptor evereybody! Looks like I have blown my cash on a product that is not going to do what I bought it for! :-(
[Version 3.1.2]


1 Reply

burypromote

+3
sdalcorn replied on 24 Apr 2007
Hi Gary,

I have already tried fetching a new token, but I did not delete the old one. I'll try that now.

I finally got a reply from the developer. They said that it might be that my new account does not have an "eBay Fees" account setup. I've already setup one bank account and one credit card - so that is certainly not the problem.

Frustrating, but I will keep at it, as it's so much easier than loading manually (when it works).

Thank you,

Sean
There are currently no troubleshooting comments by this member.

Displaying 1-4 of 4
Please login or create a new
MacUpdate Member account
to use this feature


- -