nir57
Posts: 2
Smile Score: -1
About Me
I am a Free member


Visit Stats
Member Since: 14 Jul 2011
Profile Views: 44

nir57's Posts
Average Rating from nir57:
(2)

sort: smiles | time
burypromote

nir57 reviewed on 09 Sep 2013
When streaming any video to my Apple TV 3 from my Mac through Beamer (any video format), during fast forwarding or rewinding I don't have any image appearing on the screen, I only see the blue bar moving but the screen goes totally black, no images, even if the video is fully charged. This never happens when streaming a video directly from iTunes library (without Beamer), where, during FF or RW, I'm able to see image flow on the screen. It happens only with Beamer.

This behavior is really annoying as, not being able to see the movie on the screen while fast forwarding or rewinding, I never know when to stop fast Forward or rewind.

Any idea? Is that normal? Does anybody have experienced the same issue?
[Version 1.7]



burypromote
-1

nir57 reviewed on 08 Sep 2013
When streaming any video to my Apple TV 3 from my Mac through Beamer (any video format), during fast forwarding or rewinding I don't have any image appearing on the screen, I only see the blue bar moving but the screen goes totally black, no images, even if the video is fully charged. This never happens when streaming a video directly from iTunes library, where, during FF or RW, I'm able to see image flow on the screen. It happens only with Beamer.

This behavior is really annoying as, not being able to see the movie on the screen while fast forwarding or rewinding, I never know when to stop fast Forward or rewind.

Any idea? Is that normal? Does anybody have experienced the same issue?
[Version 1.7]



There are currently no troubleshooting comments by this member.

Displaying 1-2 of 2
Please login or create a new
MacUpdate Member account
to use this feature


- -