Mex4eric
Downloads: 0
Posts: 10
Smile Score: +1
About Me
I am a Free member
Gender: Male


Visit Stats
Last Visit: 220 days ago
Member Since: 16 Oct 2006
Profile Views: 1,565

Mex4eric's Posts
Average Rating from Mex4eric:
(4)

sort: smiles | time
burypromote

Mex4eric reviewed on 10 Apr 2011
Running 10.6.7 on an Intel MacBook and tried to male available a Canon i450 via an Airport Extreme. Didn't work! Even after deleting and adding the printer.
[Version 2.0b9]



burypromote
Mex4eric commented on 15 Aug 2010
My first two comments from before have been fixed, remembering the userid/password for protected pages and the limited recursion for off site pages, but in 2.6 now, I get a lot of crashes (and reports to Apple). Also interface is not very intuitive.
[Version 2.6]



burypromote
Mex4eric commented on 18 Jul 2010
1. Doesn't remember userid/password for password protected parts of site.
2. When enabling recursion, should it really go deep into other sites, ie non-owned but referred to sites? Maybe when you go offsite it should stop at level one.
3. Doesn't like to be stopped or quit when running. Had to "force quit".
[Version 2.4.1]



burypromote
+3

Mex4eric reviewed on 14 Jul 2010
Yes, my LiDE 80 really only works with the original software and just barely. There were a couple of updates specifically for the LidDE 80 and they worked, that is CanoScan Toolbox 4.1.3.0 and ScanGear CS 7.2.5, nothing later works.

It is a shame that Canon abandons old but good products so quickly.

I have used VueScan and even though it is Universal, you must use Rosetta because VueScan uses the driver ScanGear CS 7.2.5, which is not Universal and hence requires Rosetta.

Would it kill Canon to write a new driver?
[Version 5.0.1.4]



burypromote
-2

mex4eric reviewed on 10 Dec 2008
Always works like a charm, even this Beta update.
[Version 2.0b2]



burypromote
mex4eric commented on 10 Dec 2008
Need to load the EFI firmware first. Hope these two fix the unable to return from lid down sleep problems.
[Version 1.2]



burypromote
mex4eric commented on 10 Dec 2008
Worked like a charm. You must load this first before the SMC update.
[Version 1.3]



burypromote
mex4eric commented on 16 Aug 2007
Crashed badly! Had to reboot.
[Version 1.0]



burypromote

mex4eric reviewed on 10 Dec 2005
Using 1 MHz PB 768M RAM with 10.4.3 it runs very well. Uses about 66-70% cpu when "flying", less than 1% when at rest. Have set up three locations I know at least 3,000 miles apart, Mexico, Canada & France. Loved it! When is official beta release?
[Version 3.1.0371]



There are currently no troubleshooting comments by this member.

Displaying 1-9 of 9
Please login or create a new
MacUpdate Member account
to use this feature


- -