Electronicmaddness
Downloads: 0
Posts: 7
Smile Score: +5
About Me
I am a Free member
Gender: Male


Visit Stats
Last Visit: 171 days ago
Member Since: 17 Jun 2008
Profile Views: 463

Electronicmaddness's Posts
Average Rating from Electronicmaddness:
(2)

sort: smiles | time

Electronicmaddness rated on 01 Dec 2012
[Version 11.0]



burypromote
+5

Electronicmaddness reviewed on 01 Dec 2012
first off..i can't understand why people are giving half star rating …some even after admitting that they have NOT upgraded to v. 11! only makes me wonder if they might be working for the competition :)

i usually never rate anything 5/5 (because there usually is room for improvement) but i felt i should try to undo some of those bad vibes put out there!

i've been using this since the 29th...so i have not only found that it works well for me…but i don't see most issues pointed out by others. (not talking about cover flow or DJ… i never used those)

one for example pointed out by someone was that this version does not have previous & next buttons in the get info window…this would have effected me…but turns out…its all there!

the UI is nice & easy…it still does everything i need (primarily play music) & it IS intuitive contrary to what others may say… it took me no time to figure out how features work once i looked for them.
[Version 11.0]


3 Replies

burypromote
+1

+5
Electronicmaddness replied on 01 Dec 2012
no…i'm pretty sure i'm not :) & i'm very sure this is the only review i have ever written on this website. i didn't even remember i had an account till i tried to sign up for a new one to write it.
burypromote

+5
Electronicmaddness replied on 01 Dec 2012
yes…i wouldn't have said i'm very sure without checking…out of three…one is a comment i made in 1999 (about an "apple" update) & the other looks more like an error… which has "no review" attached to it…so please use that link you so kindly provided and take a closer look :)
burypromote

+5
Electronicmaddness replied on 01 Dec 2012
1999?? no no..i meant 2009 :) (can you edit posts here?)
burypromote
-1
electronicmaddness commented on 18 Jun 2009
yea...this was a strange one...according to my computer i cannot install this update as it is not needed for my computer which i cannot figure why!

either way according to other users this doesnt seem to fix the main problem which i was having...connection loss...in my case though this was between my phone & my mac...& it seems to have become more frequent after the 10.5.7 update

sometime i need to restart to be able to reconnect with my phone...its really beginning to bug me
[Version 2.0]



There are currently no troubleshooting comments by this member.

Displaying 1-3 of 3
Please login or create a new
MacUpdate Member account
to use this feature


- -