David Shipp
Downloads: 0
Posts: 5
Smile Score: 0
About Me
I am a Free member
Gender: Male


Visit Stats
Member Since: 16 Oct 2006
Profile Views: 273

David Shipp's Posts
Average Rating from David:
(2)

sort: smiles | time
burypromote

Crave_the_dave reviewed on 20 Mar 2004
This app keeps getting better! I have been using it for a while and am always looking at new options, but keep coming back to Taco.

I find the customizable quick insert menu very helpful since I do a lot of work from similar templates.

The current release has a nice insert menu that will help many newbies who don't want to have to remember code. It is not meant to tech code, but I've learned a few things from its options.

Keep up the development. Two improvements I see this might need:
1) Option to search for new updates (I was using v1.2 long after 1.5 was released)
2) Live preview is still not perfect. It worked with my small files with local references, but not my bigger files that have http link sources.
[Version 1.5.1]



burypromote

crave_the_dave reviewed on 18 Jun 2003
The link above does not work, but on their webpage you can get this beta version. It works great, although it was VERY sluggish on my G3 400. I tried one or two other shareware programs and had a hard time figuring out multi tracking, but it was very simple here. My built in mic needed an amplitude boost for every track, but it is also simple to do. I have only used it for a few minutes so rating the stability is less than meaningful. But the fact that I got it to run is good, since I have downloaded several programs that simply wouldn't open.
[Version 1.1.3]



burypromote
Crave_the_dave had trouble on 04 Oct 2003
The application unexpectedly quit when I tried to click on a peg. Could not get game to function. OS 10.1.5
[Version 1.0]



burypromote
crave_the_dave had trouble on 02 Jul 2003
I am running 10.1.5 and when I tried to open this app for the first time it said "Application has unexpectedly quit" - Any guesses as to why?
[Version 0.3]



burypromote
crave_the_dave had trouble on 06 Jun 2003
I couldn't get this to run. After unzipping and installing it I found the folder in my applications folder and when I double clicked the file it saud there was no application to run this file. I notice that the developer's page is in French (I think). I am running 10.1.5. Another thing is that it asks for the administrator password to install. Has anyone else gotten it to work?
[Version 0.99.1]



Displaying 1-2 of 2
Displaying 1-3 of 3
Please login or create a new
MacUpdate Member account
to use this feature


- -