Ocd
Downloads: 37
Posts: 65
Smile Score: +47
About Me
I am a Free member


Visit Stats
Last Visit: 26 days ago
Member Since: 30 Aug 2008
Profile Views: 1,536

Ocd's Posts
Average Rating from Ocd:
(11)

sort: smiles | time
burypromote
+2
Ocd commented on 08 Jan 2014
There's appears to be a major bug with Photoshop CC running on Mavericks (10.9.x) using a Wacom tablet with any driver including the current one.
When using the tablet pen with the polygonal lasso tool in PS CC, the lasso closes after a few clicks or it just locks up, rendering it totally useless! This doesn't seem to happen while using a regular USB/wireless mouse, nor does it happen with PS CS5 or PS CS6 - only with PS CC on 10.9.x.
This appears to be a Wacom driver bug although it might be an Adobe problem as well. There is no workaround that i can see until Wacom comes up with a new driver that address this issue (as well as others). The only solution for now is to use a previous vers. of PS.
This is an infuriating showstopper for anyone who does production work with PS CC.
[Version 14.1.2]



burypromote
Ocd commented on 08 Jan 2014
OK - here I go again... Wacom is driving me nuts !!
There's appears to be a major bug with Mavericks, Photoshop CC and any Wacom driver including the current one.
When using the tablet pen with the polygonal lasso tool in PS CC the lasso closes after a few clicks or it locks up, rendering it totally useless! This doesn't happen if you use a regular USB/wireless mouse, nor does it happen with PS CS5 or CS6 - only with CC on 10.9.x.
There is no work around until Wacom comes up with a new driver that address this issue (as well as others). The only solution for now is to use a previous vers. of PS.
This is an infuriating showstopper for anyone who does production work with PS CC.
[Version 6.3.7-3]



burypromote
+2

Ocd reviewed on 03 Jan 2014
I love this software BUT ever since upgrading to Mavericks it's had some series issues for me... autostart always hangs on startup... activated fonts seem to disappear and reappear... and now with the update to 10.9.1... FE crashes when i try to activate or deactivate fonts - which renders it pretty much useless...
I think that at this point Linotype should have all the wrinkles out of this thing in regards to Mavericks compatibility.
Badly done Lynotype, badly done indeed!
[Version 4.0.2]



burypromote
Ocd commented on 26 Dec 2013
this is an awesome app... why no updates for over a year?
[Version 2.8b]



burypromote
Ocd commented on 29 Oct 2013
v4.0.2 is now available for download from the FE site…http://www.fontexplorerx.com/download/
this fixes the mavericks startup bug amongst other things...
[Version 4.0.1]



burypromote
+1
Ocd commented on 26 Oct 2013
Nothing but problems for me with this update... major one being that everything is slow to load and delayed... opening finder windows is slow, refreshing contents is slow... software misbehaving... incompatibilities galore...
perhaps it's peculiar to my system and setup? - i upgraded from 10.8.5 - and maybe i need to do a clean install and migrate from a backup... who knows!... anyway i look at it, its a pain in the ass and i'm going back to a 10.8.5 backup for the time being... very frustrating...
[Version 10.9]



burypromote
Ocd commented on 26 Oct 2013
v3.5.3 crashed my mavericks system twice while attempting a backup... hmm... anyone else have issues? is this vers. 100% mavericks compatible? I wonder...
[Version 3.5.3]



burypromote
+1
Ocd commented on 25 Oct 2013
having serious issues with osx 10.9 mavericks... sw reports bugs when starting up and active fonts seem to appear and disappear after restarts... anyone else having issues?
[Version 4.0.1]



burypromote
Ocd commented on 24 Oct 2013
for me, this update doesn't work with dual (multiple) monitors on 10.9 Mavericks... the cursor stays on the home screen only and mapping changes and adjustments in the control panel don't work.
anyone else experience this?
[Version 6.3.7-3]


1 Reply

burypromote
+1

+47
Ocd replied on 13 Dec 2013
As of Dec. 13 - Still no new driver for Mavericks!
Pervious vers. 6.3.6w3 works the best.
I just can't believe they haven't come up with a proper update yet.
burypromote
Ocd commented on 26 Aug 2013
Now (8/13) the current version is 1.2.0.7
why does this still show 1.0.1.10 ?
[Version 1.0.1.10]



burypromote
Ocd had trouble on 03 Jan 2014
Since updating to 10.9.1 FE 4.0.3 crashes when activating or deactivating fonts... which renders it useless at this point... sigh...
[Version 4.0.2]



burypromote
Ocd had trouble on 24 Jul 2012
i can't get transmission to work with magnet links... they just sit there and never download... if i use torrent or other... they work just fine, every time... what the heck is wrong? DF
[Version 2.61]



Displaying 1-10 of 52
1 2 3 4 5 6 >
Displaying 1-2 of 2
Please login or create a new
MacUpdate Member account
to use this feature


- -