Ant Mart
Downloads: 0
Posts: 23
Smile Score: +3
About Me
I am a Free member


Visit Stats
Last Visit: 338 days ago
Member Since: 01 Nov 2011
Profile Views: 506

Ant Mart's Posts
Average Rating from Ant:
(2)

sort: smiles | time
burypromote

MoogleServer reviewed on 06 Feb 2012
Excelsior!
[Version 7.0.6d]



burypromote
MoogleServer commented on 06 Feb 2012
Hey All,
My server has been up for a little while now, and it's running beautifully. I only have one question/concern; The text identifying the TrinityCore revision is missing. I made a few changes through the custom content .sql batch processer, but when I noticed that it was missing I did a clean install. After that didn't work, I went into terminal and typed:
rm -d -f -r /Library/eMuxServer/trinitycore
I opened eMux, waited for the trinity core file download and it still didn't work, lol. So my last try was to replace the eMux application with a fresh copy, and still no good.
[Version 7.0.6d]


1 Reply

burypromote

+3
MoogleServer replied on 08 Feb 2012
And now, running with tons of errors. :(
burypromote
MoogleServer commented on 16 Dec 2011
Hey Jeremy, I'm working on a registration page and I was wondering if you could help me with some values on my config.php to configure properly with EMux. If I get thi

//Server Status Configuration Settings
$ip = "127.0.0.1"; //This is your servers IP address
$port = "3309"; //This is the port number your server uses
$host = "localhost"; //Your Database IP address (usually localhost)
$user = "trinity"; //Your Database Username
$pass = "auth"; //Your Database Password
$mangoscharacters = "characters"; //Your MaNGOS Character Database
$mangosrealm = "accounts"; //Your MaNGOS Realmd Database
$mangosworld = "world"; //Your MaNGOS Mangos Database
$cod = 'utf8'; //Don't bother changing this unless you know what to do with this.

//Other configuration settings
$realmlist = "1-Dream"; //This config is shown in register.php Make sure this is correct.
?>

These are my settings. Let me know if anyone can help! :)
[Version 7.0.6d]


1 Reply

burypromote

+3
MoogleServer replied on 16 Dec 2011
What I meant to finish saying in the first paragraph is that if I can get this working, I will make a tutorial.
burypromote
MoogleServer commented on 14 Nov 2011
You kick so much arse, your feet must be dirty!
[Version 7.0.6d]



burypromote

MoogleServer reviewed on 01 Nov 2011
Great software!
[Version 7.0.3d]



burypromote
MoogleServer had trouble on 01 May 2013
Hi All! Its been a while since I have posted in this forum, and my server was running well with very few errors. I just made the jump from 7.0.6d to 7.4 and my server won't start anymore. :(. The first light comes on but the server won't start up. It hangs on checking database for minutes and when I try to cancel the first light stays on:

STOP_MYSQL
/Library/eMuxServer/mysql/bin/mysqladmin: connect to server at 'localhost' failed
error: 'Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES)'


STOP_MYSQL
/Library/eMuxServer/mysql/bin/mysqladmin: connect to server at 'localhost' failed
error: 'Can't connect to local MySQL server through socket '/private/tmp/mysql.sock' (2)'
Check that mysqld is running and that the socket: '/private/tmp/mysql.sock' exists!

Can anyone help?
[Version 7.4]


1 Reply

burypromote
-1

+3
MoogleServer replied on 14 May 2013
Fixed it, up and running once more!
burypromote
MoogleServer had trouble on 25 Apr 2012
Hey Jeremy,
Any idea when the Little Crazy Jerry app is coming out? Also, will eMux be compatible with the databases that it generates?
[Version 7.0.6d]



burypromote
MoogleServer had trouble on 18 Apr 2012
Hey Jeremy,
Emux is running beautifully! I can't thank you enough for your wonderful program. One quick thing; I used to get the sudo command to start the webserver from your website, but now it's not there. Could you post it again? I will make a script this time :)
[Version 7.0.6d]


1 Reply

burypromote

+3
MoogleServer replied on 19 Apr 2012
Thank you!
burypromote
+1
MoogleServer had trouble on 09 Feb 2012
Hey All,
My server has been up for a little while now, and it's running beautifully. I only have one question/concern; The text identifying the TrinityCore revision is missing. I made a few changes through the custom content .sql batch processer, but when I noticed that it was missing I did a clean install. After that didn't work, I went into terminal and typed:
rm -d -f -r /Library/eMuxServer/trinitycore
I opened eMux, waited for the trinity core file download and it still didn't work, lol. So my last try was to replace the eMux application with a fresh copy, and still no good. Now, I'm running with tons of errors :/. Can anyone help, or has anyone had a similar issue?
[Version 7.0.6d]


2 Replies

burypromote
+1

+3
MoogleServer replied on 14 Feb 2012
We miss you on the boards, Jeremy :(
burypromote
+1

+3
MoogleServer replied on 06 Mar 2012
Got it working now. Navicat Lite is great :). Only one error left;

2012-03-06 19:09:11 ERROR: WorldSocket::handle_input_header(): client (account: 0, char [GUID: 0, name: ]) sent malformed packet (size: 18245, cmd: 1952981076)
2012-03-06 19:09:11 ERROR: WorldSocket::handle_input_header(): client (account: 0, char [GUID: 0, name: ]) sent malformed packet (size: 1025, cmd: -1956491264)

And that repeats at least once an hour.
burypromote
MoogleServer had trouble on 01 Nov 2011
Hey Jeremy,
I love your product. It allowed me to play when I couldn't keep up with my internet bill. I was using the old eMux (Arcemu based) and saw that you had upgraded and of course I jumped on it :D.

Here's my question:
Specs: Mac OSX 10.6.8 with eMux 7.0.3d
Whenever I go to start my server, it hangs on creating Trinity databases and the error message says:

mysql.timer Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 61

I would appreciate any help with this, thanks in advance :).
[Version 7.0.3d]


2 Replies

burypromote

+3
MoogleServer replied on 01 Nov 2011
Thanks! Worked like a charm. Last question (maybe, lol)

I made a few accounts, but can't set any of them to GM Level 4. It says that the changes were applied successfully, but it LIES and sets it back down to one! :)

Any help would be appreciated, and thank you for the SUPER fast response.
burypromote

+3
MoogleServer replied on 01 Nov 2011
Is there a workaround yet (manual field edit, etc)?
Displaying 1-5 of 5
Displaying 1-5 of 5
Please login or create a new
MacUpdate Member account
to use this feature


- -